Over ons

it-8

Wie zijn wij
it-8 is een recruitmentpartner op het gebied van IT, met een specialisme in Software development in iedere technologie. Of dit nou .NET, Java, PHP of SharePoint is, van ontwerp, ontwikkeling tot en met de implementatie.
Het bedrijf is onderdeel van LinkedLabels, een groep van bedrijven met eigen disciplines maar een gezamenlijke focus: het ontzorgen van onze klanten. 
it-8 is opgericht als antwoord op een tastbaar gebrek aan consultancy- en werving en selectiebureaus met diepgaande kennis op IT gebied. 
Onze mensen hebben meer dan tien jaar ervaring in de bemiddeling van IT specialisten en spreken de taal.

The personal approach
Of het nu gaat om het invullen van vacatures, RPO, consultancy of andere IT vraagstukken, onze kennis en ervaring bieden altijd een passende oplossing voor zowel IT specialisten als opdrachtgever. 
Wij verdiepen ons in de mens achter de IT-specialist. Wij willen weten wie jij bent, wat je zoekt, wat je drijft en waar jouw krachten liggen. 
Op deze manier kunnen wij de juiste mensen en bedrijven bij elkaar brengen. Wij maken de cirkel rond!

Waarom kiezen voor it-8
it-8 is een jong en informeel bedrijf. Al onze medewerkers komen uit de IT branche en hebben hun eigen uitgebreide netwerk meegebracht van zowel interessante bedrijven als IT-specialisten. Hierdoor zitten we dicht bij de bron als het gaat om het binnenhalen van de leukste opdrachten en vacatures.

Bedrijven weten ons te vinden als het gaat om topkandidaten die zich kenmerken door een hoge mate van professionaliteit, kennis en ervaring. Maar nog belangrijker, het zijn ook nog eens leuke collega's! 
Of het nu gaat om het invullen van een vaste of tijdelijke vacature, voor een lange of korte periode, wij zorgen voor de juiste match! Dit doet it-8 ook in de vorm van RPO; Recruitment Proces Outsourcing. Wij gaan graag een lange termijn relatie aan met onze opdrachtgever en nemen alle recruitment taken uit handen.

Wij leggen graag aan je uit wat wij precies voor jouw bedrijf kunnen betekenen.

Interesse? Wij vertellen je graag meer.